Despre Transilvanian Brunch

 

Transilvanian Brunch a aparut la inceputul anului 2008 ca o initiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca si colaborare in Valea Hartibaciului dar si ca un exercitiu de promovare a produselor locale (in special producatori ai BioCoop Sibiu). Totodata a fost si un bun motiv de intalnire multiculturala – in “afara orelor de program” – a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale.

Brunch-urile sunt organizate de regula in ultima sambata a fiecarei luni intr-o locatie deosebita si se bucura pe langa oferta culinara si de o tematica, de exemplu plimbare cu drezina pe sinele mocanitei, drumetie pe un traseu cultural, muzica deosebita, etc.

 

Organizatori si contact

Cristian Cismaru, info@reky-travel.de, 0722 396755 | www.reky-travel.de

Mihai Dragomir, mihai@dordeduca.ro, 0788 301830 | http://brunch.dordeduca.ro

Joachim Cotaru, cotaru@gmail.com, 0748 800049 | http://www.hosman-durabil.org